Hogyan válasszunk weboldalkészítőt?

Sokan próbálkoznak a weboldal készítés feladatával kisebb-nagyobb sikerrel. Azonban egy üzleti honlap esetében nem ez lehet a nyerő megoldás, hiszen a professzionális kivitelezés a siker kulcsa!

Szükségünk van egy weboldalra magáncélra, induló vállalkozásunknak vagy elavult honlapunkat kellene felújítani?
Az internet tele van honlapkészítővel és honlapkészítő céggel, nem könnyű választani.

Néhány tanács, hogyan válasszunk weboldalkészítőt.

1. Ne egyszemélyes vállalkozás legyen.

Ma már egy olyan weboldallal szemben, amellyel bevételt lehet termelni, olyan követelményeknek van felállítva, amelyekhez nélkülözhetetlen több szakma jelenléte.

  • A weboldal arculatát meg kell tervezni (arculattervezés – designer),
  • a weboldalnak jól használhatónak kell lenni a látogatók számára és bejárhatónak a keresőmotorok számára (webergonómia – usability),
  • ma már eredményt a keresőoptimalizált weboldalakkal lehet elérni (SEO – keresőoptimalizálás),
  • marketing nélkül nem fogják a potenciális vásárlók megtalálni (online marketing),
  • a webszöveggel szemben más követelmények vannak, mint a hagyományos írott szöveggel szemben, az induláshoz nem árt egy webszövegíró sem
  • és nem utolsó sorban el kell készíteni a honlapot.

Ennyi mindenhez egy személy biztosan nem ért profi módon.
(Ezért drága a hatékony honlap!)

2.  Találjuk meg a közös hangot!

Ha már elsőre sem értjük amit a fejlesztő mond, akkor baj van.  Vagy profi szakember ugyan, de nem tud az ügyfelekkel kommunikálni, vagy nem ért a szakmájához, de el akar minket kábítani a tudásával. Egyik esetben sem fogunk szót érteni vele. webdesign

3. Nyújtson komplex szolgáltatást!

Legjobb, ha a webfejlesztő intézi/szolgáltatja a domaint és tárhelyet is, mert bármilyen szakmai kérdés merül fel a honlappal, azt neki kell megoldania.

4. Könnyen kezelhető adminisztrációs felület legyen

Nem árt, ha önállóan tudjuk kezelni, frissíteni, módosítani a weboldalunk tartalmát. Ezért fontos, hogy könnyen kezelhető adminisztrációs felülete legyen.

5. Legyen elfogadható ár-érték arány!

Túl kell lépni a 20-30 ezres weboldalakon. Ha azt vesszük, hogy egy domain ~3000 Ft, egy megfelelő tárhely 6-7000, a maradék 10-20 ezerből képtelenség egy értelmes oldalt kihozni. 80-100 ezerből viszont már profi belépő szintű honlapunk is lehet. Mindig nézzük meg, mit kapunk a pénzünkért.
Kérjünk több honlapkészítőtől árajánlatot és próbáljuk meg összehasonlítani. (Nem könnyű, mivel minden ajánlat más és más szolgáltatásokat tartalmazhat.)

Mi megoldjuk Ön helyett a honlapkészítés feladatát, amelyet átadás után akár Ön is feltölthet tartalommal, köszönhetően az egyszerűségének!

Honlapkészítés ajánlatunkat itt találja:

http://wordpress-honlap.com