Magyar nyelvű WordPress könyv

wp kézikönyvÉvek óta tudjuk, hogy a cégnek, vállalkozásnak, szolgáltatást nyújtó szakembernek honlap kell, ha azt akarja, hogy megtalálják. Hosszú időn keresztül ez egy nagyon drága kommunikációs vagy eszköz volt, amelyet nem lehetett megkerülni, viszont elkészítése kizárólag a szakemberek kiváltsága volt.

Az utóbbi években egyre többet hallunk előfizetős és ingyenes honlapkészítő rendszerekről, amelyek segítségével töredék költségszinten, mi magunk tudjuk elkészíteni a weboldalunkat, fejlesztői tudás nélkül. Természetesen, azt ne felejtsük el, hogy a honlapok ezen kategóriája egy másik kör, mint a fejlesztett site-oké, de a tartalomszerkesztő rendszerek – és köztük a mindig is elismert WordPress – ugrásszerű fejlődésével számtalan lehetőség nyílt meg előttünk ezen a téren.

Bár a WordPress egy nagyon egyszerűen kezelhető tartalomkezelő rendszer, mégis sok kezdő elveszik a kezelésében, nem ismeri fel, milyen lehetőségeket tartogat számára a rendszer. A Kezdő WordPress felhasználók kézikönyve végigvezeti az olvasóját a tárhely, domain választás szempontjaitól kezdve, a telepítés, beállítás feladatain át egészen a hibaelhárításig.

Köszönjük a szerzőnek, hogy logikusan, érthetően, körültekintően és kimerítő gondossággal, hozzáférhetővé tette ezeket számunkra!

A könyvet itt találja:

http://wordpresskonyv.com