Biztonságos parkolás a repülőtéren

Parkolás kapcsán nem csak az árakra szoktunk kiemelt figyelmet fordítani, hanem a biztonságra is. Különösen így van ez akkor, ha repülős utazás alkalmával szeretnénk maximális biztonságban tudni a gépjárművet. Természetesen számos lehetőségünk van arra, hogy az indulás napján elérjük a repteret, de mi más lenne kényelmesebb, mint a saját autóval megtenni ezt. Nincs szükség a tömegközlekedésre és a csatlakozásokra várakozásra, ráadásul nem kell másokhoz igazodnunk az érkezés alkalmával sem. Persze felmerül a kérdés, hogy hol tudjuk elérhető áron elhelyezni a gépjárművet úgy, hogy a csomagokkal ne kelljen sokat gyalogolni sem a terminálig. A bud.hu reptéri parkolás kapcsán gondolt azokra, akik kimagasló minőségű szolgáltatást vennének igénybe, s mindezt elérhető áron.

biztonságos várakozás, érkezés repülőtéren

A Budapest Airport közelében többféle parkolási lehetőség áll az utasok rendelkezésére, közülük azonban méltán népszerűek a reptér saját parkoló övezetei, amelyek többféle árkategóriában várják az autósokat. A Prémium Parkoló helyeit elsősorban azok veszik igénybe, akik csak rövid időt kívánnak várakozni a bejárat közvetlen közelében. Ezt az árak is alátámasztják, ugyanis ha az első öt percet meghaladóan is a parkoló területén tartózkodik az autós, gyorsan növekszenek a fizetendő díjak. Érdemes tehát tisztában lennie ezzel, mielőtt néhány percnél további időt töltene a Prémium Parkoló területén. Kényelméhez azonban kétség sem férhet, ezért a gyors és praktikus megoldások kedvelőinek kifejezetten ajánlott.

Kényelem szempontjából nem kínál sokkal kevesebbet a Terminál Parkoló sem, amely mindössze 25 méterre található a bejárattól. Az egy perces sétáért cserébe azonban jóval alacsonyabbak a parkolási díjak. Akár néhány napos külföldi utazás esetében is hasznos lehet e lehetőség mellett dönteni, hiszen a kényelem maximálisan biztosított. A reptér egyéb parkoló övezeteihez hasonlóan itt is kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett rendszer szolgálja a biztonságot.

Ingyenes busztranszfer, fokozott biztonság és napidíjak jellemzik a Business Parkolót, amely nem véletlen tartozik a kényelmet és a kimagasló szolgáltatási színvonalat választók kedvencei közé. A parkolóból két perc alatt kényelmes busztranszfer szállítja az utasokat a terminálhoz, ahonnan érkezés után is azonnal elérhető ez.

A repülőtéri parkolás iránt érdeklődők között sokan keresik az elérhető árakat. Különösen így van ez a hosszabb utazásra készülődők, családosak körében. Számukra nem csak a járatválasztás bír nagy jelentőséggel, hanem a parkolási lehetőség sem mindegy, mennyibe kerül. Az elérhető árak garantáltak a Holiday Plus Parkoló esetében, amely mindössze 3-5 perc sétával elérhető a termináltól. Hasonlóan kedvező feltételekkel állnak rendelkezésre a Holiday Parkolóban megtalálható parkolóhelyek is.

Mielőtt tehát elindulna, érdemes előre tájékozódnia a Budapest Airport közvetlen közelében helyet kapott parkoló zónákról, melyek mindegyikének megvannak a maga előnyei. Maximális kényelem, praktikusság, extra szolgáltatások, vagy éppen legkedvezőbb árak hosszú utazás alkalmával – válasszon egyéni igényei és pénztárcája alapján, és biztosítsa, hogy parkolás kapcsán is minden gördülékenyen menjen külföldi utazás alkalmával!